torsdag 23 februari 2012

Tyst kvinna och lyssna på feministerna!

En sista liten tanke innan sängdags. När det kommer till feminism så undrar jag vad skillnaden är när kvinnor förlorar sin frihet för att män bestämmer vad de får och inte får göra. Tex du får: städa, föda barn och laga mat. Du får inte: jobba, lämna hemmet eller neka mig sex.
Eller när de förlorar sin frihet för att feminister bestämmer vad de får och inte får göra. Tex du får: göra karriär, uppmuntra mannen att vara "hemmaman", göra manliga saker (som att det skulle vara bättre). Men du får inte: göra mera i hemmet (än mannen), vara hemmafru eller gilla rosa!

Ner med fascistiska män och kvinnor oavsett om de är feminister eller har något annat namn på sin störning. 

PS. Adams blogg tar inget ansvar för sårade känslor i grupper som, manssvin eller feminister och anser sig ha rätten att gömma sig bakom anonymitet för att slippa få en yxa i dörren. Adams blogg tar sig friheten att med ord som "feminister" syfta på ett antal personer som kallar sig feministiska och använder inte nödvändigtvis ordet i en så bred betydelse att samtliga feminister inkluderas. Känner sig vederbörande däremot att bilden av "feministen" ger en bra beskrivning av sina åsikter erbjuds ett åsiktbyte från fascist till frihetsälskare utan extra kostnad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar